|
gsxr.wz.cz Fórum o suzuki motorkách
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petule
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 7:11 pm Předmět: Cvakani 600 Srad |
|
|
Zdravim Panove,poridil jsem si na zacatku sezony bajecneho sradika ale tedky mi pozacina cvakat a tak bych vas skusenejsi rad pozadal o radu. Sradik ma nalitano cca 30 000,teda podle budiku. a tak prvni co jsem mu vymenil byl rozvodak a napinak ale vesele cvaka dal a mam pocit ze intenzita pribyva. Deje se to spise pri nizssich otackach a ne v tahu,jizda po meste a tak... a tak nevim jestli nake lozisko na hridely...????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MiraGSX

Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 5 Bydliště: Brno (GSX-F 600ccm "street")
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
Prvně bys měl bejt schopen říct odkud cvakání vychází, tj jestli z hlavy motoru či spodku nebo od spojky? Cvakání se děje i za studena či za tepla? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petule
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
přijde mi to jak z prevodovky,když za jízdy vymáčknu spojku,přestane to,na neutrál to necvaká ale je slyšet jako by ložísko šustilo a když vymáčknu spojku,ztrátí se to. Jinak to dělá jak za tepla,tak za studena,kdýž se ohřeje a zřídne olej,tak krapet víc. Napadlo mě,jestli by to třebas nemohlo být vulí na ložisku a to cvakákáni že by vycházelo,jak do sebe blbě zapadají zuby??? Ale fakt nevím co  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|