|
gsxr.wz.cz Fórum o suzuki motorkách
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirina
|
Zaslal: st září 10, 2008 6:25 am Předmět: nejde do otaček,GSXR 750W |
|
|
Čuste mechanici,přes zimu jsem sundal motor,shodil hlavu,zabrousil ventily seřidil vůle,po namontovaní z5 a motor nejde vytočit nad 7tis,když pomalu přidám plyn motor jede do těch 7tis,když dam plny,začne to škytat do výfuku a chcipne ,rovody jsou v pořádku,karbce jsem koupil ještě jedny a výsledek 0.Výfukový svod na 2 válci se zbarvi do červena .Už nevím jak dál,už mě to stalo hodně času,nervu a peněz.
Díky za pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirina
|
Zaslal: ne září 21, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
jirina-jestli jsou rozvody v pořádku,tak bych to viděl v karburatorech  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirina
|
Zaslal: ne září 21, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
jirina-díky,mrknu na to a dám vědět  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdendys UH
|
Zaslal: čt září 25, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
Čus, to se nediv, že nikdo neodpovídá, tady už se to nenosí
Ten tvůj problém se tváří jako by pořádně nechodily hlavní okruhy v karburátorech (zanesené hl. trysky/vzduchové trysky, nízká hladina paliva v plov. komorách, membrány, problém v přísunu paliva z nádrže-kohout, nefunkční odvětrání atd...)
Zkus dát místo nádrže nějakou externí láhev (nezapomenout ucpat hadičku podtlakového ovládání kohoutu), pokud nebude chyba v přívodu, pak hodit oko na karburátory - hl. trysky, jak chodí šoupata, odvětrání plovákovek, výšky hladin... když vyjdeme z toho, že rozvody a další mech. nastavení motoru je o.k., jak píšeš.
Good luck  _________________ KTM 660 SMC ... god damn, this thing really goes
XS 650 1977 ... UK style in-line twin classic
...Survive to die... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirina
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
zdendys-díky za reakci,to potěší ,s tou flaškou to mám udělané,podtlak zacpaný,zatím jsem přišel na to,že 1 válec má málo paliva,asi malá hladina,injekčí stříkačkou jsem mu dal štávu a vytočil jsem to do 9tis .Nicméně by mě zajímalo jakým zpusobem měříš tu hladinu a kolik by mělo být toho benálu v karbcích.Tady na www.gsxr... jak na to..... to sice je vysvětlené pomoci těch hadiček,zkoušel jsem to a nic moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdendys UH
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
jirina napsal: | zdendys-díky za reakci,to potěší ,s tou flaškou to mám udělané... |
Není zač
Stačí když nastavíš výšku plováku, podle obr. 3 a při té příležitosti můžeš zkotrolovat průchodnost hlavních trysek. Kontrola výšky hladiny s trubičkou na obr.2 je dost nekomfortní záležitost, páč moto má být nastartovaná a v rovině (jako při jízdě), což vyžaduje asistenci. _________________ KTM 660 SMC ... god damn, this thing really goes
XS 650 1977 ... UK style in-line twin classic
...Survive to die... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirina
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
tak jsem udělal ty hladiny v karbcech,poskládal namontoval a zatím nemám odvahu to zkusit startnout zítra to prubnu,když nebude žádna zmněna k lepšímu tak to hodím ze skály  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirina
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
dotaz,mam karburátory mikumi id 17E0 pruměr klapky 135mm
a další mikumi id 17E5 pruměr klapky 120mm
Ktere jsou na GSXR 750w? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirina
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
tak už je to v cajku ,jezdím.....příčiny-fajfky svíček,bohatost směsi mám ted 1.5ot a přetěsněný kohout nádrže,papa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|