Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dawe-Rc
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 4:36 pm Předmět: rozklad palivoveho kohoutku gsxr1100 |
|
|
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli se necha někde necha najit rozklad palivoveho kohoutku. Mě se ho nikde nepodařilo najit a to ani v manualu.
Popřípdě jestli by jste si někdo dal praci stim, že ho rozeberete nafotite a pošlete. Děkuji všem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mototym

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 6:41 pm Předmět: Kouhout??? |
|
|
Jaký model něco nového??? Já to dělal asi 10x a teď si nevzpomenu, bylo tak lehké???? Jo dva malé šroubky z boku POZOR každý je jiný dělkou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dawe-Rc
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
je to gsxr1100W rok 98. ja to mel taky rozdelany, ale to je uz dlouho. Vim ze tam mam ulomenou tu jednu pacicku na otaceni tak jsem to chtel nechat udelat cely. Kdyz jsem to rozebral tak me zkrs to tesnici gufero trcela pruzinka a nak si nemuzu vzpomenout kde byla jestli pred guferem nebo az za. A protoze jsem nad tim laborovla uz moc dlouho tak me napadla spasna myslenka a to jestli tam vubec ma byt proto shanim ten rozkald abych vedel jak to tam je |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dawe-Rc
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
Jinak ty dva sroubky jsou uplne stejne dlouhy akorat je jinak dlouhy tan nalitek do kteryho se sroubujou, kdyz jsem to poprve rozebiral tak jsem to zkoumal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|