Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Horis1100

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 11:45 pm Předmět: Vyskakuje dvojka |
|
|
Cauves lidi,mam dost podstatny problem,zacala mi preskakovat dvojka. Uz sem o tom cosi zjistil a rozhodl se to opravit sam ale radsi bych mel po ruce podrobny manual jak co rozebrat a pote zase slozit. Nemate ho nekdo v el podobe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jurawood
|
Zaslal: ne duben 26, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
čau, chci ti jen popřát hodně nervů a sil při povolování spodních šroubů karteru . Já to musel držet uplý na stole v soustruhu a metrapůl dlohou tyčkou od goly která se na začátku při tahem ve 2 lidech ohla.
Pořiď si na ně dobrý nářadí. Manuál sosni , optej se na motorkari.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mototym

|
Zaslal: ne květen 10, 2009 6:08 pm Předmět: dvojka |
|
|
Chlape co to máš za motku, není tam majitel někdo z Kameniček??? Manual je na našich stránkách www.mototym.cz Tu dvojku by šlo jestli není moc ojebaná zabrousi do uhlu 90°, jsou to kola,které zaskakují do sebe z boku. Chlape a máš tam olejový chladič??? Podle těch barev a zadní kapoty to vypadá na jednu skládanku s vyhuleným motorem??? Sorry je to možná jen náhoda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Horis1100

|
Zaslal: po červen 15, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
No tak náhoda to fakt neni, bohužel je to nejspíš ta co myslíš ty. Původně to měla bejt motorka jen kvůli rámu a dokladům ale nakonec sem se rozhodl že než motor vyhodim tak ji skusim zpojíznit. Jezdit se na tom zatim dá eště jen přeskakuje ale nechci to vyrachtat úplně takže mám volnej tejden na to abych s tim pohnul. Je to divný ale furt slape dobře akorát za studena hulí jako kámošův golf 1.5D  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mototym

|
Zaslal: út červen 30, 2009 2:14 pm Předmět: 2ka |
|
|
Ty podivej se pořadne do TP ta motka má olej. chladič??? Bobek z kawasaki a nemá UPD přední vidle. Je to motka od kamaráda a ten ji prodal bůh ví komu proto že udělal GO hlavy a motor hůlí a žere olej dál. Asi písty a kroužky. Pošli lepší foto. Co ta 2ka udělal jsi to??? Zabrus kola v převodovce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NIKO Site Admin
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 25 Bydliště: Krnov +GSXR 771+XT 600
|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 5:03 pm Předmět: blatnik |
|
|
zda se mi ze ta motka ma vzadu blatnicek? |
|